20180927

Zinc Plus Shaklee 2018



ZINC PLUS SHAKLEE.


Tahukah anda?
Badan kita tidak menghasilkan zinc. Zinc hanya boleh didapati daripada makanan atau makanan tambahan seperti Zinc Complex Shaklee. 


Apa itu zinc plus Shaklee


Zink adalah mineral surih yang dijumpai hampir di dalam setiap sel badan dan komponen di dalam lebih daripada 200 enzim. Sebagai sebahagian daripada tindak balas enzim, zink terlibat dalam pelbagai aktiviti biokimia termasuk pencernaan protein, metabolisme asid amino, penghasilan tenaga, metabolisme tulang, penggunaan vitamin A, penghasilan hormon.

Zink sangat penting dalam mengekalkan fungsi badan yang betul, menyokong pertumbuhan sel untuk rambut, kuku, kulit yang sihat mempromosikan kesihatan tubuh.


Manfaat Zinc Untuk Badan kita.


  1. Penting untuk sintesis protein dan pembentukan kolagen.
  2. Mempercepatkan proses penyembuhan luka dalaman dan luaran.
  3. Menghilangkan tanda putih di kuku jari anda. Dengan kata lain, jika anda mempunyai banyak white spots di kuku, maknanya badan anda kekurangan nutrisi Zinc.
  4. Mengembalikan selera makan. Kurang selera makan juga petanda badan kekurangan Zinc.
  5. Membantu masalah ketidaksuburan (infertility). Zinc memperbanyakkan kuantiti sperma lelaki.
  6. Membantu mengelakkan masalah prostat.
  7. Membantu di dalam rawatan masalah mental (promote mental alertness).
  8. Mengurangkan tempoh dan kekerapan diserang demam (immune booster).
  9. Mengurangkan masalah rambut gugur dan kehadiran uban sebelum waktunya.
  10. Membantu penghasilan insulin, penting untuk pesakit Diabetes.

Baca juga: Tingkatkan kesuburan dengan Coq10 Shaklee

Simtom kekurangan Zinc


🙋‍♀ Selalu demam
🙋‍♀ Ada masalah jerawat
🙋‍♀ Luka lambat sembuh
🙋‍♀ Deria rasa & bau tidak sensitif
🙋‍♀ Tiada selera makan
🙋‍♀ Kurang libido
🙋‍♀ Masalah kesuburan
🙋‍♀ Ada bintik putih di kuku (Leukonychia)
🙋‍♀ Ada tompok botak di kepala

Siapa yang perlukan Zinc?


1. Orang yg selalu diet dan vegan
2. Yang mahu tenaga
3. Yang merancang untuk dapatkan anak
4. Yang mahu kesihatan minda yang baik
5. Yang ada masalah kuku&rambut yang rapuh

Baca juga: Cara atasi selsema

Keistimewaan zinc plus Shaklee banding zinc di pasaran


🌹Ambik 1 tablet sehari sudah cukup untuk membekalkan 15mg zinc yang badan perlukan.
🌹 Dirumus dengan *Zinc Gluconate* (zinc 100% semulajadi) untuk penyerapan yg lebih tinggi.
🌹 Diekstrak melalui *proses fermentasi jagung* so rasanya tidak pahit, tidak rasa macam logam.




...





Luv,

Saheera : 📲 http://SaheeraNoi.wasap.my

Id Shaklee: 1241112

Pengedar Shaklee Bebas

Area Tambunan-Ranau Sabah


PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP.

COD AREA TAMBUNAN-RANAU SABAH

POSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PUN BOLEH

"testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan"

















20180922

Khasiat Vivix: promosi Sehari




KHASIAT VIVIX SHAKLEE 

Oppss. Hari ini ada promosi Vivix.

Beli 6 PERCUMA 1.


ATAU.


Beli 2 DISKAUN 5%.


...

Vivix™ Shaklee adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik.

Vivix Bagus untuk semua masalah kesihatan dan isu berkaitan tenaga, Oleh kerana Vivix ni berkerja sehingga peringkat DNA, maka selagi kita hidup, kita wajib ambil VIVIX untuk jaga kesihatan DNA kita. Sesiapa sahaja yang mementingkan kesihatan badan yang optimum.



Istimewanya VIVIX berbanding produk lain yang mengandungi RESVERATROL ialah ia dilengkapi 4 bahan utama yang mengandungi RESVERATROL dan juga POLIFENOL unggul termasuk ELLAGIC ACID.
Resveratrol mempunyai sifat anti tumor dan anti kanser yang sangat kuat. Banyak kajian klinikal yang berjaya membuktikan RESVERATROL berjaya merencatkan dan memusnahkan sel sel kanser.
...

Hari ini saja tau. Jom beli.


Manfaat Vivix Shaklee:

1. Menggalakkan rangsangan penuaan yang sihat.
2. Membantu dalam menghalang kanser.
3. Mengurangkan risiko penyakit jantung.
4. Mengurangkan komplikasi dalam pesakit yang mengalami gula tinggi dalam darah.
5. Menyokong kesihatan arthritis & sendi.
6. Mengurangkan insiden bagi penyakit Alzheimer.
7. Membantu mengurangkan berat badan.
8. Meningkatkan sistem imum.
9. Meningkatkan kesihatan mata.
10. Menggalakkan kesihatan menyeluruh.

Jom lihat testimoni-testimoni Vivix.










Jom beli sekarang. Dapatkan harga special hari ini.😉


Sudah beli jangan lupa contact Saheera ya untuk dapatkan cara makan yang betul.





Luv,

Saheera : 📲 http://SaheeraNoi.wasap.my

Id Shaklee: 1241112

Pengedar Shaklee Bebas

Area Tambunan-Ranau Sabah


PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP.

COD AREA TAMBUNAN-RANAU SABAH

POSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PUN BOLEH

"testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan"

















20180920

SKINCARE PILIHAN RAMAI WANITA.





SKINCARE PILIHAN RAMAI WANITA.


Sejak launched skincare ni April 2018, sambutan sangat-sangat luar biasa. Ramai sangat yang dah cuba dan berpuas hati dengan result kullit mereka.


YOUTH SKINCARE



Kenapa mesti ramai yang memilih Youth?


1. YOUTH Shaklee adalah hasil kajian selama 8 tahun oleh saintis dan pakar kulit bertaraf dunia. Sepanjang 8 tahun ni banyak penambahbaikan yang dibuat untuk pastikan skincare ini betul-betul berkesan dan selamat.

2. Produk Youth adalah 100% vegan @ dihasilkan daripada tumbuh-tumbuhan semulajadi. Tiada campuran bahan kimia merbahaya.

3. Youth skincare bebas kekejaman terhadap haiwan malahan CEO Shaklee sendiri yang mula-mula guna skincare ni. Bila hasilnya sangat berkesan dan selamat barulah ia dijual.

4. Youth skincare terbukti berkesan melalui kajian klinikal.

5. Skincare youth ada 8 patent. 4 patent dah diluluskan lagi 4 patent pending tunggu kelulusan. Maknanya patent yang Youth ada ini hanya ada di Shaklee. Tiada pada produk yang lain. Special untuk Youth Skincare sahaja.

6. Sesuai untuk semua jenis kulit. Youth ni dah direka untuk semua jenis kulit. Sesuai untuk semua peringkat umur. So, tidak kira kulit berminyak, kulit berjerawat, kulit kering, semua boleh guna Youth ni

7. Kesan boleh dilihat seawal 7 hari. Ya betul! Tapi kepantasan Youth ni bukan sebab merkuri atau bahan-baham tambahan kimia merbahaya tetapi kerana kandungan dalam Youth ini sendiri yang hebat.

Baca juga: nak banyakkan air susu ibu?



Apa kata pengguna Youth?


☘Kulit terasa lembut dan suci.
☘Kulit lebih cerah dan berseri.
☘Keremajaan dan keserian kulit terserlah.
☘Kulit terlindung dari matahari dengan SPF50 UVA/UVB.
☘Kulit lebih tegang, halus dan kurang kedutan.
☘Kulit rasa kurang berminyak.
☘Kulit lebih glowing.
☘Pori-pori mengecil.
☘Parut jerawat semakin pudar.


Jerawan di dahi semakin kecut.


Warna kulit lebih sekata, lebih cerah dan lebih bersih.


Jerawat mula kecut, tona kulit semakin cerah dan sekata.



Kulit muka berkawah? Youth adalah penyelesaianya.


Bekas jerawat dah mula pudar!






Pori-pori semakin mengecil dalam masa 3 hari.




Kalau berminat nak cuba Skincare ni boleh wasap Saheera ya.

atau

Boleh order terus dekat esell ni.

Dah order wasap Saheera tau untuk cara penggunaan yang betul.


Luv,

Saheera : 📲 http://YouthSkinCareSabah.wasap.my

Id Shaklee: 1241112

Pengedar Shaklee Bebas

Area Tambunan-Ranau Sabah


PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP.

COD AREA TAMBUNAN-RANAU SABAH

POSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PUN BOLEH

"testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan"



















20180918

DETOX CHALLENGE WITH SHAKLEE.


DETOX CARA SHAKLEE


Mengapa Perlu Detox?

Setiap hari, badan kita terdedah kepada toksin dari persekitaran, pemakanan yang tidak sihat, dan tekanan hidup. 

Pendedahan yang kerap dan berterusan melemahkan keupayaan semulajadi badan untuk menyingkirkan toksin. 

Ia menyebabkan berlakunya pengumpulan toksin yang boleh membawa kepada pelbagai penyakit. 

Oleh itu, amalan detox secara berkala adalah penting untuk kesihatan.


7 Manfaat Detox:


  • Menurunkan Berat Badan
Toksin ganggu kebolehan semulajadi badan untuk bakar lemak, yang mengakibatkan pertambahan berat badan. 
Semakin banyak toksin masuk ke dalam badan, kesemua sel-sel lemak baru ini akan menyebabkan berat badan bertambah, dan meningkatkan risiko diabetes. 
Proses detoks yang sihat dan selamat akan menyokong pembuangan toksin, badan berhenti hasilkan sel-sel lemak baru yang tak perlu, dan metabolisme meningkat untuk menyokong penurunan berat badan.
  • Kolon Lebih Sihat
Usus kecil dan usus besar, mengalirkan sisa pembuangan badan. Namun, ada sesetengah sisa buangan seperti refined, makanan proses, makanan rendah serat dan makanan lemak tak sihat boleh berkumpul, dan sedikit demi sedikit buat sistem kita jadi tersumbat.
Pengumpulan toksin akan menyebabkan weight retention, rasa kembung, dan lebih merisaukan bilamana boleh menyebabkan penyakit usus dan kanser kolorektal. 
Detoks yang sihat bantu membersihkan usus, melegakan sembelit, dan juga menyokong sistem penghadaman menyahkan bahan buangan dan kimia berbahaya dari badan.
  • Meningkatkan Tenaga
Tidak bermaya dan selalu letih merupakan antara simptom badan kita dipenuhi toksin. Detoksifikasi menyokong organ untuk membuang toksin, menjadikan kita lebih bertenaga dan berstamina.

  • Mengawal Nafsu Makan
Pembersihan dalaman badan daripada toksin yang tidak sihat, dan menggantikannya dengan nutrien lengkap, akan beri signal pada sensor dalam otak untuk mengidam makanan sihat.

  • Kulit Lebih Cantik
Kulit bantu menyahkan toksin melalui peluh. Jika kadar timbunan toksin lebih cepat daripada kadar toksin dibebaskan dari tubuh, jumlah toksin yang tinggi ini akan mengalir di dalam darah. Apabila sistem dan kelenjar peluh dipenuhi dengan toksin, ia akan menyebabkan pelbagai masalah kulit, termasuklah jerawat.
Detoks membuang toksin dalaman dari badan kita. Bila toksin tidak lagi tersumbat di mana-mana, anda akan dapati peningkatan pada kulit wajah. Lebih sihat, lebih berseri.
  • Menguatkan Sistem Imun
Radikal bebas yang jahat sentiasa cari peluang untuk musnahkan sel badan kita. Pendedahan berterusan kepada toksin, akan membuatkan radikal bebas semakin beranak pinak.
Detoksifikasi bantu badan kita buang semua toksin. Jadi, toksin tak boleh bekerjasama dengan radikal bebas.
  • Tidur Lebih Lena
Toksin, terutama logam berat, ganggu kestabilan sel normal, dan menghasilkan radikal bebas yang jahat. Radikal bebas turut meningkatkan penghasilan hormon tidur, dan ganggu paten tidur kita. Kadangkala sampai jadi insomnia.
Detoksifikasi menyokong pembuangan logam berat daripada sistem kita, sekaligus bantu badan set semula paten tidurnya.
Baca juga: Kebaikan Vivix

Set Detox Shaklee

Set Detox pastinya sangat baik untuk kesihatan yang lebih optimum.

Jika anda mahu mencuba set ini. Boleh hubungi saya terus.

Dapatkan dengan harga lebih jimat dengan menjadi ahli Shaklee.

Apa kata mereka yang dah cuba?

Badan rasa cergas, tiada craving manis, tidur lebih berkualiti.

Turun 2kg dalam 1 minggu.

Detox buat badan lebih bertenaga.






Luv,

Saheera : 📲 http://SaheeraNoi.wasap.my

Id Shaklee: 1241112

Pengedar Shaklee Bebas

Area Tambunan-Ranau Sabah


PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP.

COD AREA TAMBUNAN-RANAU SABAH

POSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PUN BOLEH

"testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan"

















20180914

VITAMIN A TERBAIK DARI SHAKLEE



VITAMIN A TERBAIK DARI SHAKLEE : CAROTOMAX


Tahukah Anda?
Jika pemakanan anda tidak mengandungi banyak tomato, lobak merah, dan sayur-sayuran hijau, anda mungkin tidak mendapat nutrien utama yang diketahui dapat membantu melindungi tubuh.


CarotoMax sangat sinonim dengan vitamin A. Sebab itu ia digelar vitamin mata kerana ia sangat terkenal untuk masalah rabun. Ini kerana CarotoMax mengandungi campuran fitokimia semulajadi yang penting untuk kesihatan mata, kulit dan membran mukosa.


Apakah karotenoid? 
Ia adalah pigmen yang membentuk warna pada sayur-sayuran seperti warna oren pada lobak dan tomato. Karotenoid adalah sumber vitamin A terbaik. Ia sangat penting untuk melindungi sel daripada radikal bebas, menguatkan sistem imunisasi tubuh dan membetulkan fungsi organ tubuh.

Baca juga: alternatif masalah gout.


CarotoMax shaklee adalah hasil gabungan 6 varieti karotena yang diekstrak dari sayuran dan buah-buahan yang tinggi sifat antioksidan seperti biji anggur, brokoli, tomato, rumpai laut, kentang dan minyak sawit.


CarotoMax® membekalkan enam karotenoid penting termasuk astaxantin, alfa dan beta karotena, likopena, lutein dan zeaxantin daripada ekstrak pekat. Membekalkan lebih 13mg karotenoid dalam setiap hidangan. Ia melebihi 1.5x berbanding anggaran purata pengambilan harian.






Alpha Carotene – untuk penglihatan malam, menjaga kesihatan mata, menghalang degeneragi penglihatan 

Beta Carotene – memperbaiki kulit, mempercepatkan pemulihan luka, mempertingkatkan sistem imunisasi, mengurangkan risiko kanser usus, payudara dan prostat. 

Astaxanthin – pigmen di dalam alga & fitoplankton yang memberikan warna pink pada ikan salmon, tetapi Shaklee telah menuai karotenoid astaxanthin dari mikroalga laut, sumber yang tulen dan poten. Ia membantu melindungi oksidasi kolesterol LDL. 

Lycopene – bersifat antioksida, menghalang penuaan organ, mengurangkan penyakit kelenjar prostat, untuk kesihatan serviks, jantung dan menguatkan sistem imun. 

Lutien – menyekat katarak, glaucoma, AMD (penyakit macular berkaitan umur) 

Zeaxanthin – melindungi mata, menurah cahaya gelombang biru pendek berbahaya, mengurangkan risiko kanser ovai & payudara termasuk endometrial & serviks.

...

Shaklee memanfaatkan perlindungan antioksidan yang ditemui dalam buah-buahan, sayuran dan tumbuhan lain dengan mengasingkan dan menghasilkan pelbagai bentuk karotenoid semula jadi. Anda sukar memperolehi tahap ketulenan seperti ini hanya daripada makanan.

...




7 kebaikan CarotoMax Shaklee untuk anda : 


🔴CarotoMax lebih selamat daripada Vitamin A 

Kenapa? Pengambilan Vitamin A secara berlebihan akan menyebabkan toksisiti. Ahli saintis telah menemui beta karotena pada tahun 1932. Satu prekursor Vitamin A dan beta karotena didapati selamat pengambilannya. 

🔴CarotoMax membantu mempertingkatkan penglihatan.

Ia akan menghasilkan "ungu visual" yang membolehkan kita mengekalkan penglihatan dalam gelap. Ia juga mempertingkatkan masalah penglihatan seperti rabun malam, rabun dekat, presbyopic, astigmatism, xerophtalmia (mata kering), kelesuan mata, glaucoma, katarak, floaters, eye bag dan gegelung hitam mata. 

🔴CarotoMax juga menggalakkan perkembangan normal dan sihat.

Ia membantu merangsang perkembangan kanak-kanak & remaja, menguatkan tulang, melindungi rambut, kuku, kulit, membran mukosa, gigi sihat, gusi dan sistem teproduksi serta membantu dalam penghasilan sperma yang sihat. 

🔴CarotoMax melindungi Epithelia.

Ia memelihara lapisan luar korna,rongga oral,usus,perut,paru-paru, bronkus, pundi kencing, ovari semsa disintegrasi tisu dan merawat ulser saluran usus. 

🔴CarotoMax meredakan penyakit kulit.

Pengambilan yang konsisten dan banyak akan melegakan masalah kulit seperti psorisis ,senile palgue ,kulit kering,kulit gugur ,jerawat dan akne.  Penggunaan luaran boleh membantu merawat pustule,scabies,akne dan ulser kulit. 

🔴CarotoMax menghalang jangkitan.

Ia merangsang enzim membunuh kuman, menyekat dan mempertingkatkan kondisi penyakit respiratori paru-paru, batu, hepatitis, ashtma, flu dan selsema. 

🔴CarotoMax melawan kanser dan oksidasi.

Pengambilan beta karotena mampu mengukuhkan sisitem imun, melambatkan penuaan dan menyekat aktiviti bahan kanser dan menghalang pembentukan sel-sel kanser. Ini mengurangkan risiko kanser,terutama sekali kanser paru-paru dan payudara. Ia megurangkan radikal bebas dan menyingkirkan sel-sel mat yang teroksida.


Macam mana nak dapatkan Carotomax ni?

Boleh hubungi Saheera di 01119555328.

Atau..

Direct order di SINI.


...


Luv,

Saheera : 📲 http://SaheeraNoi.wasap.my

Id Shaklee: 1241112

Pengedar Shaklee Bebas

Area Tambunan-Ranau Sabah


PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP.

COD AREA TAMBUNAN-RANAU SABAH

POSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PUN BOLEH

"testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan"



















20180912

SET HAMIL SHAKLEE TERBAIK


SET HAMIL SHAKLEE TERBAIK UNTUK IBU HAMIL


Kehamilan yang sihat dan gembira, pilihan saya. Set Hamil.Shaklee banyak membantu Saheera sepanjang kehamilan tahun 2016 dan 2017.

Saheera sangat sarankan set ni bagi ibu-ibu yang nak cari suplemen semasa hamil. 

Nutrisi yang baik meningkatkan peluang untuk hamil dan membina asas yang sihat untuk bayi. Set ini melengkapi jurang nutrisi dan menyokong kehamilan yang sihat.

So, jika ada ibu yang mirning sickness teruk sangat bagus amalkan set ini dari awal kandungan supaya pemkembangan janin untuk 3 bulan pertama itu mendapat zat yang mencukupi.

Di bawah ini, Saheera kongsikan item yang ada dalam Set Hamil Shaklee ini.



Vitamin C
-Vitamin C semula jadi untuk kesihatan gigi, gusi, tulang, kolagen dan hampir kesemua elemen yang membentuk tubuh badan kita.

Omega Guard
-Membekalkan spektrum luas tujuh asid lemak penting omega-3 bergred farmaseutikal dan dilengkapi dengan proses penyulingan proprietari molekul tiga peringkat.

VitaLea
-Memberikan 28 vitamin penting dan mineral utama untuk menyokong kesihatan dan kesejahteraan optimum.

Vitamin B complex
-Membekalkan kesemua lapan vitamin B yang seimbang untuk menguatkan tubuh anda, melengkapi jurang nutrisi vitamin B. Pengambilan asid folik yang mencukupi telah terbukti dapat mengurangkan risiko wanita daripada melahirkan bayi yang mengalami kecacatan otak atau saraf tunjang.

Ostematrix
-Diformulasi dengan kalsium, vitamin D, magnesium dan empat nutrien pembinatulang untuk membantu menjaga tulang dan gigi yang kuat dan sihat.

ESP
-Protein memainkan peranan penting bagi setiap fungsi tubuh untuk pertumbuhan and perkembangan janin.



Sekiranya ibu-ibu nak try produk ni, boleh hubungi Saheera di 01119555328 atau tekan link ini untuk direct wassap http://SaheeraNoi.wasap.my

Set Hamil Shaklee dah bantu ramai ibu hamil untuk naikkan Hb, elak sembelit, elak kejang waktu malam, kawal stress, kawal berat badan naik mendadak, rasa bertenaga, morning sickness terkawal dan banyak lagi.

So..ibu2 jangan berfikir lama sangat, terus order saja dekat SINI .

Pembelian sepanjang bulan ini akan dapat FREE BAG "WHY I LOVE SHAKLEE".

Pembelian bulan ni akan dapat FREE BAG dari Shaklee.

DAPATKAN SEKARANG TAU. 

Kajian Suplemen Pemakanan Shaklee adalah kajian perintis mengenai pengguna suplemen pemakanan jangka panjang yang menunjukkan bahawa mereka yang mengambil suplemen Shaklee memiliki kesihatan yang jauh lebih baik, berbanding mereka yang mengambil multivitamin jenama lain atau tiada multivitamin sama sekali.




Luv,

Saheera : 📲 http://SaheeraNoi.wasap.my

Id Shaklee: 1241112

Pengedar Shaklee Bebas

Area Tambunan-Ranau Sabah


PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP.

COD AREA TAMBUNAN-RANAU SABAH

POSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PUN BOLEH

"testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan"


















SET DETOX SHAKLEE

SET DETOX  SHAKLEE : Untuk permulaan baharu yang sihat. Mengapa Perlu Detox? Setiap hari, badan kita terdedah kepada toksin dari pe...