20180411

SI TONIK AJAIB SHAKLEE


Dalam entri kali ni Saheera akan kongsikan tentang hot item dalam produk Shaklee.






Saheera akan terangkan dengan lebih jelas berkenaan vivix Shaklee dan bagaimana dia boleh membantu untuk kesihatan. 

Apa yang Saheera terangkan adalah berkaitan:
  • Apa itu Vivix Shaklee
  • Kebaikan Vivix Shaklee
  • Vivix Shaklee untuk siapa
  • Berapa harga Vivix Shaklee
  • Testimoni Vivix Shaklee 




Apa itu Vivix?


Vivix Shaklee adalah minuman campuran botani yang merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Ia mengandungi campuran unik botani daripada Anggur Muscadine, Purple Carrot, Elderberry  dan Polygonum Cuspidatum yang membuatkan Vivix ini unik.

Kebaikan Vivix

♡Agen anti penuaan. Awet muda

♡Mempunyai khasiat untuk membantu mencegah kanser. 

♡kesihatan buah pinggang.

♡Anti oksida yang sangat kuat.

♡Manfaat kepada kesuburan(Siapa ada masalah dapat anak boleh cuba).

♡Mengawal kolestrol dalam darah.

♡Membantu pemulihan DNA badan yang rosak kerana pencemaran.

♡Memperbaiki sel rosak akibat kanser.

♡Membantu mengurangkan rasa untuk merokok.

♡dan banyak lagi..

Ringkasnya Vivix Shaklee ini sangat baik untuk menggalakan dan meningkatkan kesihatan secara keseluruhan .


Siapa perlukan Vivix?

Vivix sesuai diambil pada umur 13 tahun keatas samada lelaki atau wanita yang;

  • Inginkan badan sihat dan cergas
  • Aktif bersukan
  • Mempunyai masalah berkaitan mata
  • Mempunyai masalah kesihatan seperti kepekatan gula tinggi dalam darah, tekanan darah tinggi, dan sebagainya.
  • Sibuk bekerja (sukar untuk dapat nutrsisi yang cukup)
  • Ingin kuruskan badan
  • Ingin berusaha untuk berhenti merokok 
  • Inginkan cahaya mata
  • Ingin nampak awet muda

Hahh..kalau sesuai dengan umur dan usia korang, bolehlah beli Vivix ni.😘


Harga biasa Vivix ni RM503 untuk 1 botol. Kalau beli 2 botol RM806. Dan akan dapat..

FREE postage 
FREE MEMBERSHIP RM68.90
Ada cashback dari Shaklee untuk bulan depannya.
And ofcourse kesihatan semakin baik.

Atauu...

Daftar ahli jak ahli terus Rm68.90 sahaja. Boleh beli produk Shaklee yang lain dengan harga yang lebih murah.

😍😍😍

Berbaloi kan beli Vivix ni. Jom tengok himpunan testomoni yang sudah mencuba Vivix.




Bukan Saheera sorang ja yang sudah mencuba Vivix ni, ramai customer yang berpuas hati dan repeat order.

πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡



Fast respond to order >> Whatsapp : http://saheera.wasap.my


Fast respond to order >> Whatsapp : http://saheera.wasap.my


Fast respond to order >> Whatsapp : http://saheera.wasap.my


Fast respond to order >> Whatsapp : http://saheera.wasap.my


Fast respond to order >> Whatsapp : http://saheera.wasap.my


Fast respond to order >> Whatsapp : http://saheera.wasap.my


Fast respond to order >> Whatsapp : http://saheera.wasap.my


Fast respond to order >> Whatsapp : http://saheera.wasap.my


Fast respond to order >> Whatsapp : http://saheera.wasap.my


Kesihatan kita tidak ternilai, ramai yang mencari Vivix bila dapat tahu disahkan ada penyakit. So, kita yang masih kurang pasti status kesihatan ni amalkanlah pemakanan yang sihat untuk kesihatan yang lebih berkualiti.


Luv,
Saheera : 011 1955 5328
Id Shaklee: 1241112
Pengedar Shaklee Bebas
Area Tambunan-Ranau Sabah




✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP.
✌COD AREA TAMBUNAN-RANAU SABAH
 ✌POSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PUN BOLEH
 
 "testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan"

 



10 comments:

  1. Banyak betul manfaat vivix ni

    ReplyDelete
  2. Nak juga cuba Vivix agen anti penuaan ini. 😊

    ReplyDelete
  3. Kesihatan bertambah baik dgn vivix 😍

    ReplyDelete
  4. Awet muda dengan vivix

    ReplyDelete
  5. Awet muda dengan vivix

    ReplyDelete
  6. Bestnya vivix boleh bertindak sampai sel

    ReplyDelete
  7. Vivix suplemen yg tinggi kandungan antioksidan

    ReplyDelete
  8. Vivix is the best😍

    ReplyDelete
  9. sy peminat vivix

    ReplyDelete

SET DETOX SHAKLEE

SET DETOX  SHAKLEE : Untuk permulaan baharu yang sihat. Mengapa Perlu Detox? Setiap hari, badan kita terdedah kepada toksin dari pe...