20191006

SET DETOX SHAKLEE

SET DETOX  SHAKLEE : Untuk permulaan baharu yang sihat.Mengapa Perlu Detox? Setiap hari, badan kita terdedah kepada toksin dari persekitaran, pemakanan yang tidak sihat, dan tekanan hidup. Pendedahan yang kerap dan berterusan melemahkan keupayaan semulajadi badan untuk menyingkirkan toksin. Ia menyebabkan berlakunya pengumpulan toksin yang boleh membawa kepada pelbagai penyakit. Oleh itu, amalan detox secara berkala adalah penting untuk kesihatan.


TESTIMONI PROGRAM DETOX SHAKLEE.
UNTUK DAPATKAN HASIL SEPERTI DI ATAS BOLEHLAH MENCUBA JOIN PROGRAM DETOX SHAKLEE.GROUP SUPPORT DISEDIAKAN. MENU DETOX DISEDIAKAN. KELAS DETOX DIBERIKAN.

JOM DETOX

DTX®ComplexDicipta untukmembekalkannutrisi yangmenyokong danmerangsangfungsi hati yangsihat.*

Herb-LaxTMDigunakan secaratradisional untukmelegakansembelit ringandan untukmenyokongpergerakan usus.*

Alfalfa ComplexDikenali sebagaigudang nutrien.Akar tunjangnyamencecah sedalam6 meter,membekalkanpelbagai nutriendan mineral.*

PeppermintGinger PlusMembekalkanherba semula jadiuntuk memberikelegaankepada sistempenghadamananda.*

Cinch mengandungi protein mineral yang diperlukan oleh tubuh, memelihara otot agar tidak menggeleber. JOM VIVIX.

Vivix® Minuman botani lazat yang mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuk ekstrak Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu.
Cinch mengandungi protein mineral yang diperlukan oleh tubuh, memelihara otot agar tidak menggeleber. 

DAPATKAN SET DETOX SHAKLEE SEKARANG.BOLEH KLIK DI GAMBAR UNTUK ORDER.Hubungi saya untuk jadual pemakanan yang lebih tepat dan dapat penerangan yang lebih jelas mengenai produk ini.

Luv,

❤Saheera : 📲 http://Saheera01119555328.wasap.my

❤Id Shaklee: 1241112

❤Pengedar Shaklee Bebas

❤Area Tambunan-Ranau Sabah


PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP.

COD AREA TAMBUNAN-RANAU SABAH

POSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PUN BOLEH

"testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan"No comments:

Post a Comment

SET DETOX SHAKLEE

SET DETOX  SHAKLEE : Untuk permulaan baharu yang sihat. Mengapa Perlu Detox? Setiap hari, badan kita terdedah kepada toksin dari pe...