20180521

CoQ-Trol Plus Shaklee

CoQ-Trol Plus Untuk Tenaga Luar Biasa


Dalam badan kita sendiri ada Coenzyme 10 atau CoQ10 yang mana semakin kita meningkat usia, semakin jumlah CoQ10 ini berkurang.

Coenzyme Q10 adalah komponen yang penting untuk penghasilan tenaga di dalam sel. Ia berada di dalam mitokondria (pusat penghasilan tenaga)

Coenzyme Q10 tinggi dalam sel otak, jantung, dan hati. Ia menukarkan lemak dan gula kepada tenaga yang boleh digunakan sepanjang hari. Ia juga adalah antioksida yang berkesan, melindungi sel daripada dirosakkan oleh radikal bebas.
Keistimewaan CoQ-Trol Plus Shaklee CoQ-Trol Plus membekalkan sebatian semulajadi dan proprietari dengan 100mg Coenzyme Q10. Tambahan 2 mg Resveratrol dan 5 mg Tokoferol.
CoQ-Trol Plus juga dilengkapi dengan sistem penghantaran minyak zaitun untuk penyerapan optimum di dalam tubuh. Bebas Gluten.


Manfaat CoQ-Trol Plus Shaklee .

❤ Membantu kekal bertenaga .
❤ Menyokong gaya hidup yang aktif dan cergas.
❤ Membaiki perdaran darah yang sihat .
❤ Mengekalkan kolesterol yang sihat .
❤ Menguatkan otot jantung .
❤ Mengurangkan risiko penyakit jantung
❤ Meingkatkan kesuburan – peningkatakn pergerakan dan kuantiti sperma, memperbaiki kualiti ovum dan peluang tinggi untuk persenyawaan .
❤ Bertindak sebagai pelindung UV kepada kulit 
❤ Memberi tenaga untuk penghasilan dan pembaikan sel kulit
❤ Kulit lebih anjal dan sihat
❤ Kulit kurang berkedut
❤ Meingkatkan daya ingatan & pembelajaran
❤ Lebih fokus dan peka
❤ Mengurangkan risiko penyakit berkaitan dengan penuaan, iaitu Alzheimer dan Parkinson . 
Untuk mendapatkan kebaikan CoQ-Trol Plus Shaklee ni, kena dapatkan sekarang sementara masih promosi.😍

Hubungi saya untuk pembelian.


Atau Klik Esell terus untuk beli.

Luv,


Saheera : 011 1955 5328Id Shaklee: 1241112Pengedar Shaklee BebasArea Tambunan-Ranau Sabah
PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP.COD AREA TAMBUNAN-RANAU SABAHPOSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PUN BOLEH
 "testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan"4 comments:

SET DETOX SHAKLEE

SET DETOX  SHAKLEE : Untuk permulaan baharu yang sihat. Mengapa Perlu Detox? Setiap hari, badan kita terdedah kepada toksin dari pe...